Return to site

Pasen & Communie 2018

PAASPORTIES 2018

Missault is er alweer als de kippen bij! Onze meester ijsbereiders verrassen ook dit jaar met een heerlijk Paas- en communie assortiment. Laat je verleiden...

Paasnest

Verras je familie of vrienden met deze heerlijke ijstaart gemaakt van smeuïg vanille roomijs en exotique smoothie, afgewerkt met echte Italiaanse merengue, chocolade en zoete suikereitjes!

broken image

1200 ml

Paaskuikens

Een kipje op een ei, wat meer moet het zijn voor Pasen! De porties zijn gemaakt van ons beste vanille roomijs, bereid met verse room en boter! Met minder lucht opgeklopt, dus heerlijk vast en smaakvol ijs, overgoten met mango coulis en een lekker zoet marsepeinen kipje om op te peuzelen.

broken image

-----

Deze komen in dozen van 4 stuks,

elk met een kipje in een ander kleur.

Elke portie is 100ml.

broken image

COMMUNIE IJSLAMMETJE

Nieuw design!

 

Ons ijslammetje is elk jaar door zijn kwaliteit opnieuw een succes, en dat houden we graag zo! Heerlijke vanille -en aardbeienroomijs, met frambozen coulis vanbinnen! Kan ook op aanvraag gepersonaliseerd worden met een tekst, aangepaste kelk, noem het maar op! Geef ons gerust hiervoor een belletje, stuur een mailtje of kom eens langs in onze Cash & Carry in Brugge.

Het ijslammetje komt in porties voor 12 - 15 of 20 personen. Respectievelijk dus 1850 ml - 2200 ml of 3200 ml. 

broken image

Communie boeken

Voor lentefeesten of communiefeesten kan u een boek op maat laten creëren. De boeken zijn in roomijs vanille & chocolade, op een laag biscuit, afgewerkt met marsepein en zachte meringue. Decoratie communie of lentefeest is naar eigen keuze, een persoonlijke tekst is mogelijk (inbegrepen in de prijs).

broken image